Annons
Användarnamn: Jules
Ålder: 37 år
Bor: Stockholms län
Kategori: Fotostuderande
Började fotografera: 2002
Medlem sedan: 2008-05-27
Senast inloggad:

Jag är precis klar med en kvällskurs på folkuniversitetet ledd av "Mackan". Drömmen är att arbeta som fotograf på något modemagasin. Nästa år ska jag söka en massa fotoskolor. Nu arbetar jag på Rewir varumärkesbyrå som assistent och receptionist.

Jag faller för kontrastrika miljöer och små detaljer med häftiga färger och linjer. Att lyckas få smuts och skit till något vackert är något jag tycker är sjukt kul! Hemma har jag mina arbetslampor som jag riggar upp och plåtar vänner och bekanta. Hoppas på att få komma ut och fota en massa genom den här sidan. Kanske även komma igång med studiofotografering med riktiga blixtar.

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Mode, Mörkrum, Digital efterbehandling, Porträtt

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels inne, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av erfarenhet. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
När jag fångade en man på plattan som satt i ett sken från en glasruta som fångade hans vackra drag och strukturen på kostymen. Tyvärr hade jag bara en enkel kompaktkamera och fotade i smyg ett snett foto underifrån. Trots det blev bilden riktigt bra.

Mitt sämsta fotominne:
När jag efter flera timmars plåtande insåg att ison legat på 1600 och alla bilderna var brusiga.

Min största inspiration:
Bruno Ehrs

Jag fikar helst:
Kaffe var som helst, eller varför inte ett glas vin?

I kameraväskan har jag alltid:
Så mycket jag bara orkar!

Drömbilden är:
Att försörja mig som fotograf i min egenstartade firma.

 
Porträtt
Vanligt
3 bilder
Mina bilder
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.