Annons
Användarnamn: Trolla 432
Bor: Härslöv, Skåne län
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 1997
Medlem sedan: 2008-05-17
Senast inloggad:

Lite halvgalen tjej som gillar att klättra i mentala träd ;-) Genuin hundidiot ;-)

Vem är jag?


Mina intressen:
Reportage / Situation, Vilda djur, Husdjur / Tamdjur, Natur, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
En bild jag tog när jag var i tio års åldern av ett helt hav med vallmo, bakom blommorna bara himmel. Jag förstorade upp den och hade den på väggen tills huset brann ner ............

Mitt sämsta fotominne:
Är när jag själv hamnar i focus. Ha mig med på en bild om du vill ha någon med som garanterat blundar eller har någon egendomlig min som saboterar för den bästa fotograf. Mer än en proffs fotograf har suckat djupt över mig. Bara ett passfoto är en utmaning .............

Min största inspiration:
Mina hundar helt klart eftersom jag är hund idiot, och väldigt gärna i action.

Jag fikar helst:
Vid något beach shack i Goa, Indien. Eller på torget i Cadiz där ett av fiken hade den absolut godaste Cappuccini någonsin.

I kameraväskan har jag alltid:
Familjens nya Nikon Coolpix 710 som har fått ersätta vår gamla kompact Minolta Pentax A2. Ännu så länge lever den upp till förväntningarna. Inte klokt att en så liten kamera kan så mycket. Har inte fått kläm på seriebild tagningen, får dålig skärpa i bilderna där. Men jag gör säkert fel, får lära mig bättre. Bra med liten kamera som man jämt kan ha med i fickan så missar man inte de där "tillfällena" ;-)

Drömbilden är:
Jag själv (jo faktiskt) på en elefant badandes i en liten sjö mitt i den Indiska djungeln. Bilden finns, och det är sant. Känslan sitter kvar lääääääääääänge. Absolut en dröm som gick i uppfyllelse!

 
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.