Annons
Användarnamn: DianaK
Bor: Örebro län
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2007-12-08
Senast inloggad:

www.happytails.se
www.elita.ettbraliv.nu/


«·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´)¸.·*).·´`·»
«·´*·.¸¸. *Välkommen*.¸¸.·*¨`·»
«·´`·.(¸.·´(¸.·* *·.¸)`·.¸).·´`·»

Hej hopp!

Är en djur & fotointresserad människa av årsmodell 1973
född i Falun, bosatt i Örebro län, så långt norr ut man kan komma i länet.

Mitt intresset för fotografering startade på 80-talet, och jag lånade min mammas Kodak Instamatic. Den första systemkamera kom i Julklapp 1991 från min pojkvän.

Älskar att ta bilder i svartvitt (analogt) och framkalla mina egna filmrullar & bilder i mörker-rum, så spännande än när man ser bilden växa fram på fotopappret, stort + är också om man blir nöjd med sin bild :o), Har till min sorg fått lägga den hobbyn på hyllan för tillfället, på ggr av en trafikskadad nacke & rygg.

Började fotografera digitalt med systemkamera 2007 använder för närvarande en Sony Alpha 100 med mina gamla Minolta objektiv. Har funderingar på att börja med makro fotografering då jag gillar att gräva i gamla stubbar och titta efter intressanta växter & djur/insekter.

Mitt fotograferande ligger lite i malpåse nu, all min tid går nu til min lilla son som nu är 2-år, men en del barnfotograferande hinner jag med, jag hoppas komma igång igen om jag kan återfå lite bättre hälsa och mer tid framöver.

Jag har studerat korta kurser via VBU- foto grund. NTI - skolans fotokurs distans, men den var jag inte riktigt nöjd med, tyckte läroböckerna var onödigt tillkrånglade & invecklade, dåligt pedagogiskt upplagda, gjorde att man tappade intresse för dem. Nog om mig! :o)
(\ /) (\ /)
( . .) (. . )
o(")(") (")(")o

Gott Nytt Foto År!
Många glada hälsningar!
/Diana K

ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.