Annons
Användarnamn: Kid Camaro
Ålder: 43 år
Bor: Göteborg, Västra Götalands län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Började fotografera: 2004
Medlem sedan: 2007-09-23
Senast inloggad:

Grafisk designer

Vem är jag?


Mina intressen:
Konstfoto, Landskap, Gatufoto, Nattbild, Mode, Studio, Mörkrum, Arkitektur, Digital efterbehandling, Produkter, Utrustning

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast rörliga. Motiven hittar jag med vidvinkel, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Mitt bästa fotominne:
Sensommardag i Kamakura, vädret var helt fantastiskt och eftersom jag var där i november var det i princip inga turister.

Mitt sämsta fotominne:
Fotade en heldag i studio med blixtskåp, flodljus, och riktade blixtar, jag hade tillräckligt ljus kan man säga. Tillräckligt för att inte ha kameran inställd på ISO 1600, vilket jag hade hela dagen. Bilderna blev crap.

Min största inspiration:
Analogt foto, gamla kameror, objektiv och tekniker.

Jag fikar helst:
Kaffe och cigg, utan kaffe.

I kameraväskan har jag alltid:
Ett gamalt stjärnfilter, ett Nikkormat 135mm som var min morfars men som fortfarande är skarpt som en kniv, Hoya polarisationsfilter, en moddad vidvinkellins som jag själv har byggt av ett UV filter och en gammal videokameralins. Och min Nikon förstås.

Drömbilden är:
Mest av allt skulle jag vilja fota med en storformatskamera, motivet hmm, vet inte riktigt.

 
Bilder
Vanligt
3 bilder
Dagens bild...
Vanligt
1 bilder
 
 
ANNONS