Annons
Användarnamn: Sofie_A
Ålder: 41 år
Bor: Limhamn, Skåne län (visa på kartan)
Kategori: Amatörfotograf
Medlem sedan: 2007-06-29
Senast inloggad:

Tycker om att foto- vill lära mig mera, och funderar på att gå någon fotokurs... Är absolut inget 'proffs' utan tycker mest det är kul att se nya spännande saker att fota, kanske där man minst anar det...

Mest bilder har jag dock tagit med min systemkamera och de finns bara i pappersformat, de har jag tyvärr ingen möjlighet att få in här... Så tills vidare får ni nöja er med lite enkla vardagsbilder tagna med digitalaren... förhoppningen är att det ska bli lite mer avancerade bilder vad det lider!

Är nyinflyttat till Västmanland, så om någon vet något kul som händer här inom "foto-världen" eller om det finns någon foto- intresserad människa här så kan du ju höra av dig! :) En foto- kompis kunde ju vara något! :)

Ha det!

Vem är jag?


Mina intressen:
Landskap, Barn, Vilda djur, Action / Äventyr, Sport / Motorsport, Porträtt, Husdjur / Tamdjur, Natur, Växter, insekter, naturdetalj, Resefoto

Jag fotograferar helst med digitalkamera och då helst i färg. Jag hittar mina motiv mestadels ute, och motiven är oftast stilla. Motiven hittar jag med tele, och när jag exponerar så tar jag hjälp av känsla. När jag surfar på Fotosidan.se så gör jag det med Windows och jag tycker bilder är roligast.

Min största inspiration:
Tessan! :)

Jag fikar helst:
...Coca Cola och dammsugare! Eller älsklingens fasters päronbiskvier! Mumma! :)

I kameraväskan har jag alltid:
...kameran! :)

Drömbilden är:
Skulle vilja fotografera lejon på "riktigt" inte i någon djurpark...

 
Blandad kompott
Vanligt
2 bilder
Promenad Limhamn/Ön/Sibbarp
Vanligt
8 bilder
Höst
Vanligt
0 bilder
Sommar
Vanligt
0 bilder
 
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.