Annons

Väska till Tamron 150-600

Produkter
(logga in för att koppla)
Varför väska

Bättre vore väl om du hade ett bra "fodral" och la den i en rygga eller annan väska tillsammans med andra saker som behövs. Själva väskan går man väl knappast runt med. Vill du ha ett lätt stötsäkert fodral så köp ett avloppsrör i plast och klä insidan med liggunderlag eller liknande. Superhållbart och lätt. Bara att lägga ner i vilken väska som helst och skyddar bra mycket mer än en mjuk objektivväska som inte används till annat än skydd inuti en annan väska. Billigt är det också.
 
Finns det nåt billigare alternativ till att börja med, behöver ju inte vara någon special objektiv väska, bara den får plats och lite skydd. Hittar ju den här http://www.cyberphoto.se/info.php?article=13x32cm, men tänkte att jag inte skulle behöva köpa någon precis nu, har lite mycket annat just nu.

Jag använder denna ryggsäck, lätt att bära med ett 500 mm med kamera.

http://www.scandinavianphoto.se/produkt/1003308383/think-tank/objektivvaeska-glass-limo
 
Ryggsäcken ser ju fin ut, men lite dyr för tillfället. Har en kabinväska, som kanske inte är perfekt, men vet inte om man kunde inreda det på nåt sätt, så att man får objektivet och kameran dit, har ju inte så ofta med 150-600.
 
Det var bättre pris, ska kanske satsa på det.

Edit: Beställde väskan för 590:-
 
Senast ändrad:
Fick igår väskan Turnstyle 20, och provade med kameran och 150-600 tamron objektiv, och det går precis i väskan, bara jag vänder motljusskyddet, lär dock inte få så mycket annat i väskan samtidigt, men huvudsaken var ju att få Objektivet monterat på kameran.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.