Annons

Tips ala Gary Friedman?

Produkter
(logga in för att koppla)

Nekomy

Avslutat medlemskap
Gary Friedman (http://friedmanarchives.com) har släppt en mycket inresant bok för oss som fortfarande hänger kvar och gillar våra Minoltor trots att några ibland påpekar bristerna. Jag har lust att köpa denna bok men så slog det mig, allt han skriver borde ju inte vara några hemligheter, det borde ju vara så att den kunskapen även finns här på fotosidan.

Nu undrar jag om man inte kan övertala fotosidan att öppna kunskapsarkiv dit man kan sända in beskrivningar/skrifter som liknar de som Gary Friedman har i sin bok. För det är som sagt inga hemligheter han har patent på, det är bara så att han har copyright på sin bok och inget annat så det rör sig inte om nått omoraliskt eller så.

Jag skulle ha skrivigt en hel bok och gett ut denna gratis om jag bara hade vart lite bättre på att skriva och vart lite säkrare på mig själv. Att lägga liknande kunskapsinlägg här på forumet är tyvär omöjligt om man vill få det att fungera.
 
Kanske detta kan vara en bra länk...
http://www.photo.net/minolta/maxxum7
En site där Gary bland mycket annat beskriver det trådlösa blixtsystemet mer ingående än vad instruktionsboken gör, så den kan vara nyttig för övriga minoltafotografer och inte bara för Dynax7 ägare.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.