Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

studioblixt utomhus

Produkter
(logga in för att koppla)

milmil

Ny medlem
Jag har planerat att fota en hel del skidåkning i vinter, och tänkte därför köpa mig en "extern" blixt för att använda vid t.e.x. park sessions i kvällsåkning. kikade först på att köpa en vanlig blixt med radiokit typ: http://www.cyberphoto.se/?http://www.cy … Cstudiopac

Men så har jag hört att dessa kanske inte riktigt levererar vad som krävs om man verkligen vill få till ordentliga bilder vid kvällsåkning. Så jag har kikat runt lite och hittat denna: http://www.cyberphoto.se/?http://www.cy … le=EL20483 . Problemet är dock att jag nästan tycker att det verkar lite för billigt..

Är det bara att packa upp studioblixten och börja skjuta eller har jag missat någon avgörande detalj som kommer kosta mig ifall jag skaffar den? och vilken blixt lämpar sig egentligen bäst för mina ändamål?

tankar och reflektioner efterlyses!

vh,
Emil
 
Vet inte vilken studio paket du länkade till men om du tänker köra bra blixtar och inte allt för dyrt så är Ranger RX väldigt bra :p

Annars har Visico agg. blixtar paket för 60% mindre. Finns att köpa hos Photax.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.