Annons

Snart jul! eller nästan...haha

Produkter
(logga in för att koppla)

Kalle_B

Aktiv medlem
Jag vet! jag är ruskigt tidigt ute... jag vet det...

Men efter förra årets sistaminuten handlande av julklappar så noterade jag att man kan få massa roliga kort på stressade människor!! :)

Därför kommer jag iår att vika hela den 23 December till fotografering! Jag ska trotsa kylan och värma mig med massa glögg och glüwine eller vad det nu heter och stå alert och fotta folket! :)

Såvida jag inte skaffar en flickvän dom närmasta månaderna som vill ha sex med mig varje dag fram till 24 December så ser jag inte något som kan hindra mig från detta uppdrag.

Med denna tråd så undrar jag alltså om någon vill göra mig sällskap? jag fotograferar gärna ensam av flera anledningar men sällskap och gemensam fika/lunch/fika/fika/fika/fika/fika i kylan är alltid av intresse och uppskattning! Roligt att tipsa o trixa med andra och sitta och utvärdera sina objekt vid fikat. Att hänga över den andras axel/sökare o ge jobbiga kommentarer är också uppskattat :))

Jag tänkte fotografera inne i göteborg, men med tanke på var jag bor så kan även en liten turne vara på tal.. isåfall blir det nog Varber-Kungsbacka-Göteborg och man lägger då några timmar i varje stad.

Känns detta som en rolig idee för er andra? Personligen har jag inget som binder upp mig iform av julmats fixande eller julgrans stjälande eller annat stök, men jag har full respekt för att ni andra kan ha fullt upp.

Fottodagen kan vara lite flexibel, men jag vill gärna ha det så nära julafton som möjligt.

All utrustning är välkommen, digitalt som analogt, dock vill jag inte höra massa Nikon vs Canon snack och teknikbögar som snackar kameror och utrustning 90% av tiden göra sig icke besvär, vi har ett viktigt uppdrag att genomföra!

Och jag vet att det är 3 månader kvar till julafton.

//Kalle
 
Ha ha, lite lustigt. Jag har faktiskt själv varit inne på den tanken att fota lite "streetphoto" i värsta julstressen. När alla bar på alla julklappar o stressar för fullt. Nu bor jag ju i andra änden av landet så vi får nog fota på varsitt håll...
 
haha, ja.. men det viktiga är att man kommer ut :)
Hoppas du knäpper några bra bilder! vi kan byta kort med varandra! hahaha
 
hehe det skulle var grymt skoj, synd att man bor i huvudstaden bara.. =/ =P Men varför inte lägga upp bilderna undertiden?
Jag går ju sista året på gymnasiet och jag har som projektarbete att göra en fotoutställning.. tema: gatuliv/vardag så jag några bilder kommer ni säkert få se från min sida!
 
Låter nice Kalle ,
men hur prioriterar du , tjejen framför fotografin?
lycka till med båda!

God jul
mvh Ale
 
Är gärna på. Fast det skulle vara kul att ha fota typ på Torp i Uddevalla, och kanske inne i stan också. Fast det är tveksamt om alla blir så glada om dom får en kamera upptryckt i ansiktet (grovt överdrivet, men ungefär så) när dom är som mest stressade.
 
baah.. stressade människor hinner inte gnälla.. o förövrigt så är det nog inga som bryr sig.. men behöver inte fotta deras slemhinnor eller näshår...
 
ca: 2 månader kvar...

Tiden går fort men jag står fast vid min idee... några som vill vara med så är det bara roligt :)
 
Ku idé. Tyvärr bor jag lite långt bort och inte vet jag om semesterdagarna räcker till heller. Men kul idé är det vore kul att få se några bilder efter jul.
 
Ha ha den här tråden väcker gamla minnen.

Har tillbringat några julaftonstimmar till att plåta en kamrat, isklättrandes på en bergvägg.
Oj oj vad fint det var med solen som var på väg ner under horisonten, och pannlampornas sken lyste upp isyxans trevande efter grepp i väggen.

Så klart är det ju de knäppa grejjorna man kommmer ihåg bäst.

Tack för de väckta minnnena....
 
Är det inte tillräckligt med julstress imorgon lörd 17/12?Lite sent påtänkt kanske.

Är sugen på att testa min nya lensbaby på lite gatufoto, men är väl lite för feg att gå ut själv och foto, nån som har lust att locka ut mig?

Har ju missat 2 gatufototillfällen i GBG så blir det en tur imorgon så hänger jag på om det inte regnar...
 
tja eventuellt så kan jag imorgon... vore skoj om fler kunde haka på isåfall :)

Jag vet att dom har ett ljusspel varje dag runt 1700 uppe vid poseidon vore skoj o fota kanske
 
Med stor sanolikhet så är jag med... men efter en hård veckas slit så vill jag gärna sova lite i alla fall... runt 13.00 skulle passa mig fint. var ska man mötas isåfall?
 
Ja 13:00 är helt ok, man vill ju inte stressa upp allt för tidigt. Vid de förra träffarna har de visst träffas vid Statyn vid Gustav Adolfs Torg.
 
Vad synd! Jag hade gärna varit med men vi åker till Malmö imorgon. Men det ska bli kul att se lite julstresssbilder här i tråden. =)

//Johnnie
 
Kan tillägga här att om ni mot förmodan vill ha bilder UTAN människor så är julaftonens förmiddag utmärkt.

När jag bodde i Stockholm för några år sedan var jag och en kompis ute och promenerade på stan just julaftonens förmiddag. Och man kunde mer eller mindre tro att gaslarmet hade gått. Inte en käft så långt ögat kunde nå. Det var nästan en overklig känsla.

Så vill man ha snygga, avskalade och ödsliga bilder på gator som annars myllrar av människor och bilar är det ett ypperligt tillfälle.

Fast det är klart, en del kanske har annat för sig än att ränna på stan en sådan dag! :)

/Joakim
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.