Annons

skate tävling i linköping

Produkter
(logga in för att koppla)
etnies european open går av stapeln i Linköpings betongpark 21-23 maj. Mängder av duktiga skejtare kommer, åk dit och fota!
 
På förekommen anledning:

Alla som vill är mer än välkomna att titta liksom att fotografera (och även försöka kvala in i själva tävlingen om man nu vill det) men tänk på att fotografering från själva tävlingsytan kräver särskild ackreditering (tillstånd) vilket i första hand är för att ovana skateboardfotografer eller för många fotografer i största allmänhet väldigt lätt är i vägen för åkarna och för tävlingen. Orsaken är alltså inte alls som på en del konserter och liknande arrangemang där det ofta handlar om rättigheter och profithunger - även om man i dessa fall ibland skyller mer eller mindre på säkerhet eller störande av ordning och störande av konstnärligt uttryck (blixt). En del regler må vara till för att brytas men tänk åtminstone på varför förbudet finns och var uppmärksam.
 
Märkligt att det tillåts fotografer på tävlingsarenan överhuvudtaget.

Tänk dig hur en boxningsring skulle se ut med några fotografer eller ett gäng sportfotografer som springer omkring på en fotbollsplan, skulle visserligen liva upp fotboll lite :)

Daniel, som inte vill ha en skateboard i örat.
 
Skateistan

Fundraiser för Skateistan - en skateskola i Kabul,

29 augusti i Linköping

Ekholmens skatepark: 14.00 - 18.00
Low Skatshop presenterar: Demo m. Chris Åström & Markus Kärnebro + Best trick tävling
Fest @ L'orient: 22.00 - 03.00

Skateistan - Konst för framtid
Jr. Konsthallen
20 augusti - 6 september
- Köp konstverken på www.lauritz.com
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.