Annons

Rekommenderas starkt...

Produkter
(logga in för att koppla)

Raderad16

Avslutat medlemskap
Var idag på stan och besökte bokhandeln där. Efter att i torsdags fått mitt nya Photoshop CS2 ville jag se om det fanns någon bra bok om detta bildbehandlingsprogram. Hittade en som heter "Photoshop CS2 för digitalfotografer" skriven av Scott Kelby. Priset var 298 kr och ordinarie pris var 479 kr.
Kan starkt rekommendera denna bok. Utförliga beskrivningar och rör allt man kan behöva för att jobba med sina fotografier.
Verkar helt suverän (suverän är bara förnamnet).
 
Version 2

Jag läser på baksidan av boken där det står: "Den förra versionen av den här boken tog digitalfotovärlden med storm. Den här versionen som innehåller CS2 är mer omfattande, ännu bättre och avslöjar fler proffshemligheter." Så det är väl version 2 jag har köpt idag då.
Ja, bokhandeln är ju tyvärr dyrare än de flesta eller ska man säga alla internetbutiker. Impulsiv som man är så såg jag boken och bläddrade i den och knatade omedelbart till kassan utan tanke på att kika efter bästa pris. Men ska hålla det i åtanke till nästa inköp, vad det nu månde bli. Mvh Lena
 
Glädje

johan.morck skrev:
Är det version 1 eller 2? Ettan kostar nämligen ÄNNU mindre på tex Adlibris.se, 157 riksdaler: http://www.adlibris.se/product.aspx?isbn=9163608235&s=1
Version 2 lite mer: http://www.adlibris.se/product.aspx?isbn=9163608693&s=1
Det är så lätt att blir lurad av de "vanliga" bokaffärerna, tyvärr.

Jag glädjs med Lena som hittat en bra bok om PS CS2. Det är en bra bok väl värd pengarna även de 298 kr som du betalt.
Köpte själv boken till ett högre pris och den är också bra.

Per
 
Senast ändrad:
Någon som vet när butikerna får in denna bok igen? Nu menar jag den andra boken givetvis.

Den verkar slutsåld precis överallt som det ser ut just nu.

Mvh Jocke
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.