Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Rösta fram din bästa kommentar

Produkter
(logga in för att koppla)
Tomasz skrev:
Johan: Det är skitkul att kommentera när man är på humör, och det ger alltid något för ens eget liv bland alla bilder. Tack för uppskattningen!

Huvudet på spiken igen! Det där med att vara på humör är viktigt för mig. Har försökt "dra mitt strå till stacken" utan att vara på humör men det blir bara kattsk*t av det. Då är det bättre att låta bli.

/Johan
 
Kolla in alla Bengt Sändhs kommentarer öht, Härhemma garvade vi en hel förmiddag åt dom! Tonen e rå o hjärtlös men ffa jävligt kul, jösses vilken underhållning. Absolut mest läsvärt på fs jag garanterar, Risken e ju bara att nån känner sig trampad på tårna å de e inte så kul, kan vara känsligt ibland. Därför tänkte jag, så kan det vara bra varudeklaration för er kära medlemmar,att vara förberedda, OM han dyker upp! (C;= JANNE
 
?

Jag förstår inte den här tråden - menar ni att man kan få kommentarer på bilder här på FS?
 
Nu har jag också haft en skojig stund och läst Bengt Sändhs kommentarer. Särskilt hans meningsutbyte med herr Tisell är givande tycker jag.

Den mest uppskattade kommentaren jag har fått är den här:

http://www.fotosidan.se/pools/view/19/295792.htm

kommentaren av Johan Fredin uppskattades mycket men även de andra.

Man kanske ska lägga digitalkameran på hyllan och satsa enbart på Holga...

Glad midsommar, allihop!

Ulrika
 
Roliga, skämtsamma och underhållande kommentarer i all ära. Men ger de så mycket mer? Fotografiska bilder är väl mera än underhållning?
 
Kommentarer är väl som bilder? Man gillar dem eller inte, humor eller allvar, insikt eller naivitet. Jag var bara intresserad av att få ta del av andras favoritkommentarer. Säkert har du också någon att dela med dig av Nils, visa den och berätta varför. Jag är oerhört nyfiken.
 
Humoristiska kommentarer är bra om de även inväver konstruktivitét. Inget fel på humor, det var inte det jag menade. Men bara humor och skojfriskt berömmande/sågande ger inte mig så mycket mer.

Tyvärr har jag varken bilderna uppladdade eller kommentarerna/kommentatören kvar annars var nog de kommentarer i diktform jag skrev om tidigare de bästa jag fått. De förstärkte bildens budskap/känslor och satte ord på vad jag själv kände inför bilderna.
 
Det är svårt att veta vilken som är den bästa men jag fick en väldigt fin häromdan av Markus Andersson

"Det här är så bra! Grantopparna och skogssjön, åsså brevtrastarna på väg hem genom sökarljusen. Det känns som om luftvärnet jagar dom men dom ska nog klara sig helskinnade :)"

Till min bild brevbärare http://www.fotosidan.se/gallery/viewpic.htm/783477.htm?set=lp


En annan fin är Jon Mihkkal Ingas kommentar på The act of Love http://www.fotosidan.se/gallery/viewpic.htm/253540.htm
 
Oj det är svårt. Ibland tycker jag att själva kommentaren är bättre än bilden ;)

Den här gjorde mig i alla fall extra glad:

2004-04-29 19:00 Hans-Christian Stoltz

Betyg: 5
Klart häftig bild - Det upprepbara mönstret är spännande och jag känner mig lite som en "fönstertittare" som står och spanar i små brottstycken av människors liv.

Det finns en japan som tar liknande bilder - Han vann canons digital creativity-tävling för något år sedan. Din bild är helt klart en värdig konkurrent.

http://www.fotosidan.se/gallery/viewpic.htm/191073.htm
 
Hej!

Får man bara välja en?

Stefan Isakssons kommentar till denna bilden: http://www.fotosidan.se/member/portfolio/viewpic.htm?_q=1&ID=696661

Stefan är en fotograf som jag har beundrat sedan jag började intressera mig för fotografi och som har inspirerat mig massor, därför kändes det underbart att få en av just honom.

Bara en till...

Jörgen Strandbergs kommentar till denna bilden: http://www.fotosidan.se/member/portfolio/viewpic.htm?_q=1&ID=686716
var mycket uppmuntrande.

Inte så konstruktiva kommentarer men dom värmer och uppmuntrar dom dagar då kreativiteten inte är på topp.

M.v.h. Jonathan
 
Senast ändrad:
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.