Annons

Postorder från Hongkong / Asien

Produkter
(logga in för att koppla)

Netram

Guest
Hej!
Är det någon som vet om någon aktör i Asien, ex. Hong Kong, som man kan köpa digitalkameror på postorder hos? De är ju så mycket billigare där...
 
Letar också efter någon, känner bara till http://www.cathayphoto.com.sg i Singapore med priser som ligger rätt så bra under våra (man måste maila specifikt för varje pryl man undrar över, de har ingen "klicklista" på nätet).

Har inte vågat/valt att köpa därifrån dock, ännu..., eftersom jag inte fått svar på garantifrågan. Får man med världsgaranti på prylarna?
Dessutom är väl risken lika stor att paketet fastnar i tullen som om man köper från USA, right? Någon annan som kan svara på detta?

Mvh
//Staffan
 
Var beredd på att svensk moms ska läggas på vid gränsen och att den svenska konsumetköplagen inte gäller, samt att det kan vara långt till Asien vid reklamation om de utlovar garanti på varorna.
 
Tull mm, skall normalt läggas på vid införsel av varor från länder utanför EU. Möjligheten finns ju att paketet/paketen "slinker" igenom, men om avgifterna läggs på är det knappast någon förtjänst. Ett alternativ är ju att köpa från Tyskland, som ju är med i EU. Priserna ligger då någonstans mittemellan den svenska och asiatiska prisnivån. Valet beror väl på vilken typ av riskprofil man har.

MVH
 
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.