Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Nykomling behöver tips på utrustning!

Produkter
(logga in för att koppla)
Varför inte starta med en m43 kamera tex en Lumix med ett pancake objektiv, då är du ju inte låst utan kan hänga på dig mer gluggar när det behövs samtidigt som kameran med pancake blir fickvänlig. GM1 eller GM5 är ju 1a handsvalen men priserna är ju från 5-8000 utan glugg, GF6 är ju lite större men kostar bara ca 2500.

Ett annat alt är förstås Nikon 1 dom är väldigt små och behändiga och kusligt snabba, där finns det dock inte så mycket gluggar att välja på, men det finns ju både "kitzoom" telezoom samt ett pancake + några till.

Tänk på att när du jämför även att se hur stora objektiven är, en del av förslagen i tråden rör ju Fuji o Sony som är väldigt bra kameror, men deras objektiv är ofta större än m43 o Nikon 1 gluggarna.
 
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.