Annons

(ny) Liten Contaxkamera i titan.

Produkter
(logga in för att koppla)
Väldigt lik Kyocera Finecam SL300R tycker ni inte? Tycks vara samma kamera i ett annat utförande.
 

Bilagor

  • sl300r.jpg
    sl300r.jpg
    22.4 KB · Visningar: 388
Den heter ju t.o.m samma:
"Kyocera announced the CONTAX SL300R"

Tydligen en lyxvariant alltså.
 
Contax är väl kyoceras lyxmärke?
Kyocera äger varumärket Contax sedan urminnes tider. Contax analoga kameror har hållit mycket hög klass genom åren. Däremot verkar de digitala Contax-kamerorna mest vara lyxig design till ett mycket högt pris. Bildresultatet motsvarar helt enkelt inte förväntningarna. Visst är CONTAX SL300R läcker men frågan är om skillnaden gentemot Kyocera Finecam SL300R är så stor när det gäller bildresultatet.
 
Ungefär som med Lecia/Panasonic samarbetet med digitalkameror då..du får betydligt mer för pengarna om du köper Panasonicmodellen.
 
sagan skrev:
Ungefär som med Lecia/Panasonic samarbetet med digitalkameror då..du får betydligt mer för pengarna om du köper Panasonicmodellen.

Nåt liknande ja... Finns dock en skillnad att Contax modeller är grymt hög finish på, förmodligen bättre optik också (jämfört med kyocera alltså). Deras senaste digitalkompakt (TVS) var dock ingen höjdare bildkvalitetsmässigt, men f*n så läcker!

Vad hjälper det med fin finish & bra optik när resten inte funkar bra...

Larsa
 
larsaz skrev:
Exakt, hoppas bara att det inte blir likadant med den nya Leican...
Dessvärre blir det nog så. För att locka de svårtflörtade Leicaanvändarna är inte EVF rätt medicin. Annars verkar den vansinnigt läcker, det medges.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.