Annons

Ny firmware för D700 - 1.01

Produkter
(logga in för att koppla)

thansen

Aktiv medlem
D700 firmware 1.01 finns nu för nerladdning på Nikons supportsida:

Windows

Macintosh

Följande förbättringar har gjorts i version 1.01


  • När Custom-inställning a4 Fokusföljning med låsning var inställd på Av i Kontinuerlig servo-AF flyttades drivmekanismen för objektivet gradvis utan att uppnå fokus. Det problemet har åtgärdats.
  • När SB-800 användes på en kamera, blixtläget Manuell blixt med avståndsprioritet (GN) hade valts och exponeringsmätaren sedan återaktiverades eller kameran slogs på ändrades den avståndsinformation som visades på SB-800. Det problemet har åtgärdats.
  • När flerfunktionsbatteripack MB-D10 användes på kameran och ett EN-EL3e-batteri sattes i kameran men inga batterier sattes i MB-D10, och blixtläget för SB-900 sattes till Automatiskt TTL-läge, ändrades blixtläget till A- läge när exponeringsmätaren stängdes av eller återaktiverades, eller kameran slogs av eller på. Det problemet har åtgärdats. Detta problem har även åtgärdats med SB-900 firmwareversion 5.02.)
  • Ett problem som i extremt sällsynta fall resulterade i svarta prickar i bilder tagna med Brusreducering för lång exp. exp. på fotograferingsmenyn inställd på På har åtgärdats.
  • Manamah, som visades i Tidszon- alternativen för objektet Världstid i inställningsmenyn har ändrats till Manama.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.