Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Mediamarkt reklamation

Produkter
(logga in för att koppla)
Den av de stora som funkar klockrent är netonnet, i alla fall när milan har tillgång till butiken.
Alltid fått utbyte eller tillgodokvitto utan något som helst problem.
komplett.se är oxo jättebra.
 
Inte för att vara sån, men varför orkar man krångla med garanti och sånt här över ett objektiv som inte ens kostar en tusenlapp?

Fast om man måste köpa ett nytt varje år så blir det ganska mycket pengar till slut. Oavsett om man får ett helt objektiv för pengarna så är en tusenlapp ändå rätt mycket pengar. Om objektivet i detta fall saknar synliga skador så hade jag drivit frågan mot verkstaden och bett dem styrka sitt påstående. Ett objektiv är ju inte direkt någon prydnadssak som bara ska stå i en hylla utan det måste väl ändå vara byggt för att användas.
 
Inte för att vara sån, men varför orkar man krångla med garanti och sånt här över ett objektiv som inte ens kostar en tusenlapp?

Man kan ju vända på det i sådana fall och undra varför tillverkare erbjuder - och tar betalt för - garanti om man inte kan utnyttja den? Det är klart att dom ska leva upp till sina löften.

Sedan är väl också "inte ens en tusenlapp" lite beroende på varje persons ekonomi, det är inte växelpengar för alla.
 
För ett antal år sen så var ju nästan varenda mobil som lämnades in fuktskadad.Men det gjordes nåt reportage där de upptäckte att de inte var fuktskadade.Förmodligen hadde de väl inte ens undersökt dem
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.