Annons

Kitesurfning

Produkter
(logga in för att koppla)
Vr98olli skrev:
Bilden IMG_3716 skulle jag vara riktigt stolt över, den är absolut inte dum med effekten av att han "skär" vattnet. De blev ju lyckade, kul att det gick så pass bra med fotograferingen!

Ja, jag är absolut inte missnöjd! :) Tvärtom!
Men dom KUNDE ju ha varit närmre...hehe!
Sen va det för lite vind för att kunna "stunta" med hopp o grejor.

Tack!
 
Grymma kitebilder

Oj oj vilka bilder Kalles första är grym, Omars är guldbilder i skärpa och sting i bildern men bästa bilden har Niklas H tagit den är grymbra hoppas det finns råfil på den för med rätt ljustering i PS så kan den bli ännu grymmare. se länken till hans bild
http://bobbyk.awardspace.com/(20).jpg


Själv kör jag med 300/2.8 och teleförlängare 2X eller vidvidvinkel och ligger i vattnet.

// Micke
 
Fota Kite

Har själv försökt med lite Kitefoto....precis som andra säger är avståndet mellan kite -åkare ett problem.Men även att ljuset skiftar mycket mellan vatten och himmel.Jag fotarmycket stående i vattnet iklädd våtdräkt men även vadarbyxor funkar bra.En liten varning bara när ni står i vattnet ,se upp för linorna när åkaren kommer och även när dom "tappar" ner kiten i vattnet vid "vurpor" den kommer med bra fart.Använder helst 70-200/2,8 men även 100-400 funkar ypperligt bra ,zoom är bäst så man slipper rör sig så mycket i vattnet.Ofta manuelskärpa eftersom att det kan vara svårt att hitta autofocus på en hoppande åkare.
Kolla gärna mina bilder här och kom med synpunkter.Finns ett flertal album på min sida under bilder.Finns även några filmer jag gjort där.
http://www.jymden.nu/offroad/

och även här.

http://www.fotosidan.se/gallery/view.htm?ID=138021

Mvh
Owe
Fota Kite är kul....
 
Omars bilder...

Omars bilder har som sagt alltid superskärpa och en "klarhet" som man blir avundsjuk på .
Omar...ditt 500 mm är jag bara "lite" avundsjuk på ;-))
Dags att löneförhandla på jobbet...
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.