Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Jämförelse av kamera i mobiltelefon

Produkter
(logga in för att koppla)

helena031

Ny medlem
Var för ett tag sen inne på en sida där man kunde jämföra en mängd olika mobiltelefoners kameror genom att bocka i 3 olika kameror samtidigt och få upp samma bild i dessa för att jämföra bilderna sida vid sida. Man kunde då få en utmärkt jämförelse i ex. olika valda pixlar, svart/vit, färg, sol, närbild, landskap mm. Jämförde Nokia N8 och Apple Iphone 4, bland annat och var mycket imponerad av att kunna jämföra kameror på detta sätt. Kan tyvärr nu ej hitta tillbaka till denna sida. Är det någon som känner igen denna websida?
 

Barbie-bilderna visar tydligt en av N8ans riktigt starka sidor - blixtexponeringen! Jag har upplevt samma sak själv; den klår lätt mina andra kompaktkameror och förmodligen D300'an också när det gäller att ta närbilder i taskigt ljus och fixa behaglig exponering och korrekta färger trots (eller tack vare) den inbygda blixten.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.