Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

ingen ström av onknappen Canon EOS 350D

Produkter
(logga in för att koppla)

Golfslaget

Ny medlem
Min Canon EOS 350D har slutat att fungera på så sätt att on knappen ger ingen ström till start. Kameran är ca ett år, jag har köpt den begagnad. Har tagit bort batteri och laddat om det satt tillbaka, har även provat med att ta ut minneskortet och satt tillbaka det. Hoppades att kameran skulle hoppa igång.
Har någon några erfarenheter av samma problem, och fann Du någon lösning.

mvh
Gun Carne
 
har du testat att även ta ut det lilla batteriet som håller minnet? Ett litet knappcellsbatteri. Låt sen kameran vara strömlös några timmar för att vara säker på att ingen laddning finns kvar. Hjälper inte detta återstår nog tyvärr bara att lämna in den men troligtvis ganska dyr reparation som följd.
 
Betänk nu vad som har hänt mellan 350D och 450D, innan du lägger ut pengar på att reparera en lite äldre kamera. Kanske bättre att köpa nytt?
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.