Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Hur visa bilder?

Produkter
(logga in för att koppla)

andersab

Aktiv medlem
Jag har funderat på att köpa en bärbar DVD spelare som kan visa JPG för att kunna ta med sig när man är hemma hos släkt och föräldrar och vill visa sina bilder. Problemet som jag har förstått det är att dessa skärmar har rätt dålig upplösning jämfört med t ex en platt datorskärm.

Ett alternativ är ju att visa bilderna på en vanlig TV om nu farmor har en bra DVD spelare. Men TV upplösningen är ju inte heller något man jublar över...


Är det någon som har någon bra idé om hur man kan visa bilder digitalt för släkt & vänner som inte har en 42" HDTV med JPEG kompatibel DVD?
 
Varför inte beställa papperkopior från ett fotolabb? Det är inte dyrt och det är alltid bra och ha de bästa bilderna på papper även om man har tio avancerade backupsystem.
 
självklart papper!

Ja och släkten lär ju tycka att det är mysigare och trevligare att kolla på lite schyssta bilder tillsammans o skicka runt dom. Tror iaf äldre kommer att digga det mer!
 
skaffa en beg laptop med 15" TFT

Funkar utmärkt till ändamålet och du kan ha den till mer än bara bildvisning.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.