Annons

Hitachi md 2gig skrot?

Produkter
(logga in för att koppla)

Neo

Aktiv medlem
Tog några kort idag som jag gick igenom i kameran,plötsligt kommer följande medddelande upp: "card error" wtf...stänger av kameran slår på igen då står det "unable to use card" *suck* *stön*, köpte md 9juni i år tagit ca 800kort, kortet har alltid suttit i kameran, aldrig tappat kameran....tänkte prova med en kortläsare imorgon och se om det funkar..skitgrejer
 
Nån sån har jag inte haft, men min första Hitachi 1 GB la av efter 2 mån. och skickades in på garantin. Fick en ny som började krångla redan efter några dagar. Nu sitter den i handdatorn. I kameran endast CF-kort. Katastrof när bilderna försvinner :( Efter mina dåliga erfarenheter varnar jag alla. Krångelprocenten verkar vara ganska hög.

Jag fick problem även med kortläsare förresten.
 
Kanske har jag haft tur...eller så är det IBM:s Microdrive man ska välja.
Jag har haft min 1 Gb sedan mitten av 2002 (kostade fläsk då) och aldrig märkt något problem. Används flitigt i en Canon G3 och en Dimage 7Hi.
 
Vill bara påpeka att Hitachi har köpt hela IBM´s disktillverkning. Samma sak bara nytt namn på hårdvaran.
 
R.I.P

Blev inte bättre med kortläsare + photorescue pro bara tuggar o tuggar..stendött.
 
Jovisst, en ny är redan påväg, men det är surt
att förlora bilderna, inget superviktigt men ändå.....
 
Om du verkligen vill ha tillbaka dina bilder (läs: är beredd att betala rejält för det...) finns det ju företag som specialiserat sig på att återskapa data från allvarligt skadade diskar, t ex Ibas (och nej, jag jobbar inte där).

Men billigt är det ju som sagt inte.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.