Annons

Ert 2012 - bästa bild?

Produkter
(logga in för att koppla)
Har inte kollat på allt men av det jag sett är det i snitt väldigt hög nivå! Väldigt roligt och inspirerande att se alla bilder!
Den bild jag är absolut nöjdast med under 2012 är en bild från när jag var i Lissabon i maj. När jag tog den tyckte jag inte att den var så märkvärdig, men nu i efterhand har den vuxit väldigt mycket i mina ögon. Kanske den bästa bilden jag tagit. Ett gatufoto :)

http://petterelnerud.com/wp-content...ff-12-dag-09-044-version-3-edited03-kopia.jpg

/Petter
 
Min bild 2012

Min basta bild gillade aven Carl Zeiss-juryn som valde in dem med 14 andra bilder i en shortlist som skall avgora vilken bild som skall vinna Carl Zeiss Contest 2012. Temat for tavlingen var: “The moment that knows no limits”. Jag tyckte nog att min bild stamde ratt bra in pa tavlingstemat.
Ps, jag blir glad om ni gillar min bild och gor den till favorit. Det ar den med kon och cricketspelarna pa stranden i Indien!

http://www.flickr.com/photos/carlzeisslenses/galleries/72157632664006322
 
Ja jäklar vilka grymma bilder ni har tagit under 2012, vansinnigt bra gjort!
Jag ligger inte riktigt på eran nivå men här har jag gjort ett litet urval ialla fall.

http://skaugvold75.wordpress.com/2012/12/18/sammanfattning-av-2012/

Dom två bilderna i serien som har påverkat mig mest är bilderna #13 och #14. På bild #13 har 29 åriga Viktor just gett sitt lag ledningen med 1-0 men två minuter efter målet kollapsar han mitt på planen och tragiskt nog så avlider han senare i ambulansen på till sjukhuset.

Nu tycker jag inte du ska vara blyg, du dina bilder är mycket fina... sträck på dig...

så tragiskt med Viktor, att det kan bli så.. men måste ju kännas fint för anhöriga med den fina bilden innan, sådan glädje
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.