Annons

Epson Stylus R2400

Produkter
(logga in för att koppla)

KarlNilsson

Ny medlem
Har en Epson Stylus R2400 som jag aldrig fått att funka. Tidigare hade jag den inkopplad till en mac mini som ej var så uppdaterad så jag trodde det var det som ställde till det. Nu har jag en ny Mac Book Pro och har laddat ner drivers härifrån: http://support.apple.com/kb/DL1398.
Hur jag än gör blir mina utskrifter totalt förvrängda; se här
http://www.ladda-upp.se/bilder/pfkdewpkgfqsgp/
Har testat och mixtrat med alla inställningar och profiler utan skillnad.
Har kört Nozzle check och Nozzle clean etc..

Vad ska jag göra? Supertacksam för hjälp!
 
Det där ser ut som ihopgeggade munstycken. Man kan behöva köra rengöring flera gånger, är bläckpatronerna gamla kan det vara nödvändigt att byta ut dem. Många skrivare kan behöva användas med jämna mellanrum för att inte gegga ihop. Gör en utskrift åtminstone en gång per månad. Det har i alla fall inget med drivrutiner att göra.

/Frode
 
Kolla hur det ser ut på skrivarhuvudets undersida, den skall vara ren från bläck. Om den inte är det så tvätta rent med T-sprit och eftertorka med lakansväv. När Du tvättar så håll skrivarhuvudet lutande så att .
vätskan droppar ifrån och inte når känsliga ytor.

Jag hade problem med en canonskrivare där undersidan av skrivarhuvudet var alldeles blött av bläck på grund av en knasig bläckpatron. Efter tvättning, torkning och byte av patron fungerar skrivaren helt till belåtenhet.

När jag tittar på Din bild kommer tanken att Du kanske skall nyta ut en eller flera patroner. Jag tycker att det saknas bläck.
 
Tack för svaren!

Jag får helt enkelt ta på mig städrocken!

Bläcknivån ska vara bra. Det är nya patroner och i Epson-verktyget är nivåerna på patronerna höga.

Jag inbillar ju mig att den inte utnyttjar alla färger. Det är ju bara magenta o blått i utskriften.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.