Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

D3s, problem med serietagning

Produkter
(logga in för att koppla)
CF-kort

Jag har alltid mina kameror ställda i högsta seriehastighet, man lär sig att krama av avtryckaren med förstånd, (utom kanske någon gång då man kör i studio) har också alltid AF i c-läget. där serietagnings prioritet är aktiverat. (Release)
Angående korten, så är de tillräckligt snabba, Sandisk Extreme IV UDMA 45 mb/s.
Är ingen expert, men det verkar vara så att Nikon D3s har ngn. bugg just med auto-iso, men får bara Nikon teknikerna upp ögonen för detta kommer det att lösa sig.
Mvh Paul Madej
 
Lugn lugn Tore, det var absolut inte menat som hånande av dina idéer. Jag är bara frustrerad på att lägga 50k på en kamera som inte fungerar lika bra som mina tidigare kameror, med just de funktionerna jag eftersträvar. :)

Jag är jättetacksam att du tog dig tid att prova med din kamera med, det visar att vi nu har tre kameror som påvisar samma problem. Var främst orolig för att det skulle vara något problem med just min kamera.

Sen överreagerar du, jag tycker i övrigt att det är den bästa kameran jag haft i mina ägor. Den funkar kanon till precis allt annat.

Har du några rekommendationer på lämpligt forum att skriva det på? DPreview känns som ett forum där trådarna försvinner i mängden. Jag har dålig koll på vilka renodlade Nikonforum som finns där ute.

Edit:

Du hann lägga till texten om ny film medan jag skrev det här inlägget. Jag äger tyvärr ingen D3. Ska se om Paul kan göra ett sådant test då han har en av varje.

Testa

Nikonians: http://www.nikonians.org/forums/dcboard.php?az=show_topics&forum=147

Nikon Gear: http://nikongear.com/smf/index.php?board=78.0

Nikon Café: http://www.nikoncafe.com/vforums/forumdisplay.php?f=154

Photo.net: http://photo.net/nikon-camera-forum/

Sportsshooter: http://www.sportsshooter.com/index.html
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.