Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Bråttom AF Sigma75-300/4-5,6 ApoZen/Nikon (ej DL)

Produkter
(logga in för att koppla)
1000:- i utgångsbud kan ju bli lite mer om man inte är ensam om att bjuda. Rimligt för denna typen av glugg borde vara runt 700 - 800:-, men är den optiskt riktig och i bra skick kan det vara ett klipp för en tusing.
Zoomen ser ut att vara en skjutzoom och den har väl inte riktigt charmat varken amatör eller proffs-fotgrafer.
En ny liknande (Sigma 70-300mm f/4-5.6 APO Zoom Macro Super II) kostar ca: 2500 och har fått betyget "Bra köp" hos Cyberphoto.

Om du skulle köpa den och inte bli nöjd borde det inte vara några problem att bli av med den igen utan att förlora speciellt mycket pengar med tanke på alla nytillkomna Nikon DSLR-fotografer som söker sig in i televärlden.

Lycka till...
 
Objektivet är mycket bra på kortare brännvidder men tappar rejält i 300-läget. Priset är lite högt. En ny liknande kostar ju ca 1500 kr.
 
Så Sigma AF 70-300/4-5.6 DG APO Zoom Macro till Nikon AF-D 1992 kr 2490 kr är ett bättre köp? Jag ska se vad den kostar på andra ställen också, jag är lite rädd för att köpa saker begagnat nämligen.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.