Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Billigt fotopapper i Sthlm?

Produkter
(logga in för att koppla)
peterw skrev:
Hej, vilka affärer i Sthlm säljer fotopapper (fiber) billigt?

Har ärligt talat ingen aning, men två butiker jag definitivt skulle kolla med är Sergel Foto (http://www.sergelfoto.se) och Wibergs eftr. Foto (http/www.wibergsfoto.se). Båda butikerna har kunning och trevlig personal, samt bra prisnivåer. Jag har köpt plastpapper (Forte) hos Segel till bra pris, samt andra grejjer. Har aldrig köpt papper av Wibergs, men andra saker och jag tycker de är bra.

Med vänlig hälsning,
Roland
 
Kungsholms foto på S:t Eriksgatan säljer Emaks och Varycon-papper, har jag för mig. De är allmänt billiga men tyvärr inte lördagsöppna. Ligger ungefär mitt emot Expert vid Fridhemsplan.
 
Det finns en butik i hörnan Odengatan/Karlbergsvägen och Norrtullsgatan som säljer papper och film grymt billigt. De tar dock inte kort. Kreditkort.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.