Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Axelremsväska - behöver tips & råd

Produkter
(logga in för att koppla)
Själv har jag en Think Tank Retrospective 30. Kvalité helt enkelt.
En bekväm väska som sväljer mycket, men ändå inte klumpig. Ser anonym ut.

För två veckor sen när jag var ute och fotade. Så börja det spöregna riktigt, glömde att dra
på regnskyddet och den var dyngsur, men läckte ändå inte.

När jag kollade efter axelväska som dig, så kollade jag själv på billigare, men efter att ha klämt och känt, så föll det på denna och ångrar mig inte en sekund.

http://www.cyberphoto.se/?http://www.cyberphoto.se/info.php?article=TNK222006

Har länge varit inne på någon av Think Tanks Retrospective-väskor också, framför allt 30. Trevligt att höra att den verkar vara precis så bra som jag hoppats på!
 
Think Tank vs Case Logic?

Jag har också sneglat på retrospective-serien från Think Tank. I mitt sökande snubblade jag över en liknande väska från Case Logic – Reflexion.

http://goo.gl/FDR6vE

Nån som känner till den?
 
Ja, jag har en sån (den mindre av de två modellerna). Jag hade letat rätt länge efter en bra axelremsväska innan jag hittade den.

En Think Tank Retrospective var länge ett alternativ, men jag valde till slut hellre Case Logic-väskan. De kanske liknar varandra till utseendet lite grann, men det finns en del stora skillnader.

Jag skrev en minirecension i detta inlägg i en annan tråd.

Tilläggas kan att väskan inte är vattentät och inget regnskydd ingår i köpet, så vill man använda den i ösregn så behöver man komplettera med ett lämpligt regnskydd. Lite stänk och duggregn tål väskan utan regnskydd.
 
Vad jag inte gillar med moderna axelremsväskor är den jättestora flärpen som man måste vika upp för att komma åt innandömet. Finns det inte någon vettig modern axelremsväska med öppning direkt på ovansidan?

Jag har sett att Case Logic har en serie med dragkedja på ovansidan. Finns på Mediamarkt.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.