Annons
X. Oanvända vyer > Nyheter > Fotoreklam i Stockolms tunnelbana

Fotoreklam i Stockolms tunnelbana

Levi´s storkampanj i Stockholms tunnelbana med svartvita fotografier av Chadwick Tyler. Bildkälla: Cap&Design
Nu tar Levi´s reklam över Stockolms tunnelbana och du lär inte missa den. Fotografen Chadwick Tylers svartvita bilder kommer skylta både tåg, innertak och rulltrappsskyltar.

Levi's storkampanj har lanserats och den startade någonstans i Stockholms tunnelbanenät, skriver Cap&Design. Fram till december kommer Chadwick Tylers bilder, som tagits vid Brooklyn Bridge i New York, resa fram och tillbaka mellan slutdestinationerna.

Tanken är att göra reklam på ett ställe där flera generationer av Levi´s användare möts på en och samma plats. Under kampanjen kommer man att testa flera nya format - bland annat använder man sig av innertak och glasfoliering. Man folierar också ett helt tunnelbanevagnsset och kompletterar med rulltrapsskyltar på utvalda stationer.

Källa: Cap&Design.

Publicerad 2009-09-04.

8 Kommentarer

Sputt 2009-09-04 16:15  
Hyckleri...
Sebee 2009-09-04 16:59  
Reklam som slås rakt i ansiktet på en så fort man ska gå utanför dörren, men graffiti och streetart är då pront förbjudet.. Sjukt att människan som bor i staden inte får göra vad den vill med design och utseende, nej man måste betala för sin reklamplats! Pengarna man sen betalar för en reklamplats är något en svensson aldrig kommer ha råd med.. Jävla kommunistland!

Inget emot fotografen, bilderna är säkert jättefina..
Herr_Berg 2009-09-04 22:03  
tåg med reklam är ju prio ett för graffitimålare, ser fram emot första paneln på detta
tonynot 2009-09-05 00:03  
Jeansreklam alltså. Fräckt.
tormig 2009-09-05 14:18  
De som gnäller på reklam i tunnelbanan kan ju tala om hur mycket extra de skulle vara beredd att betala för att slippa den. Samt räkna med att betala för en massa andra passagerare också. För när kommer till kritan, jag menar plånboken, tror jag de flesta står ut med reklamen om det håller ner biljettpriset. Det är ett transportmedel, från A till B, inte någon meditationsstuga.
novasie 2009-09-06 09:40  
Bra sagt Torbjörn!
tormig 2009-09-06 16:23  
Sitter man och stressar upp sig på reklamen kanske man har andra problem. De flesta verkar vara försjukna i någon tidning eller bok. Om de inte har en tom blick och musik i lurarna.
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.