Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Artiklar > Metros fototävling drog in 26 608 svenska bidrag

Metros fototävling drog in 26 608 svenska bidrag

En jury har under de senaste veckorna arbetat med den enorma mängd bilder som skickats in till Metro Photo Challenge. Snart avslöjas de 30 finalisterna.

Den 2 november kommer juryns favoriter, 30 finalister, att läggas upp på sajten. Därefter går det bra att rösta på sina favoritbilder.

Juryn består av Magnus Fröderberg (Kamera&Bilds chefredaktör), Göran Segeholm (författaren till boken "Konsten att ta vinnande bilder"), Lotta Imberg (Metro’s pressfotograf), Urban Brådhe (pressfotograf och bildredaktör) och Peppe Fendert (kategorichef för bild på Expert).

Förstapriset i den internationella finalen är en resa till någon av de 100 länder där Metro ges ut och få göra ett valfritt fotoreportage som blir exponerat för 17 miljoner Metro-läsare världen över.

Fotosidan har tidigare skrivit om fototävlingen här.

Källa: K&B

Publicerad 2009-10-31.

Bli först att kommentera

Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.