Bilden i främsta rummet!

Solros.

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

Inlagt 2019-09-07 20:25 | Läst 1579 ggr. | Permalink

"Mycket fina närbilder med Olympusen så du har nog gjort ett bra köp. Jag har en Panasonic som jag använder flitigt och förra året investerade jag i ett Olympus Makro 60 mm. 1:2,8 och det har varit ett bra köp så det kan jag rekommendera om du fortsätter med makrofoto. Ha det gott/Stig"


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Mycket fina närbilder med Olympusen så du har nog gjort ett bra köp. Jag har en Panasonic som jag använder flitigt och förra året investerade jag i ett Olympus Makro 60 mm. 1:2,8 och det har varit ett bra köp så det kan jag rekommendera om du fortsätter med makrofoto.
Ha det gott/Stig
Svar från Tovok 2019-09-08 19:33
Tack Stig, det var roligt att du tyckte om mina bilder! Ja Makro har ju varit en favoritdisciplin inom foto i många år nu. Men sedan jag blev av med min makroglugg i början av sommaren så har det kommit av sig. Så jag har tänkt att det ska bli ett makroobjektiv så snart jag kan! jag inser att 60:an är det objektiv som närmast motsvarar det jag hade, och det är bra att veta att den är ett bra alternativ. Dock så är den dubbelt så dyr som 30:an och jag tror att de skulle passa mitt fotograferande bra! :) /Tommy.