Bilden i främsta rummet!

Några vyer med nysnö i Norberg.

Det blev en liten rundtur med kameran på årets andra dag...

1.

2.

(Här ska snart fikas igen. 7 maj är det invigning av Elsa Anderssons konditori. Fotofika där i mitten-slutet av maj, kanske vore nåt?? :)

3.

4.

5.

6.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Inlagt 2017-01-02 19:58 | Läst 1291 ggr. | Permalink

"Verkar märkligt att det skall hinna bli ett Elsa av det där byggvirrvarret. Undrar hur mycket av den gamla charmen som kan återuppstå. Fina bilder på välbekanta vyer i övrigt, alltid roligt att se, när man inte kommer dit så ofta."


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fina bilder från en fin liten stad! Det som gör mej gladast är nyheten att Elsa Anderssons ändå skall återuppstå; det lät ju som det stupade på ekonomiska hinder. Men det kanske ändå blir fler räckmackor och Tangobakelser.....
Svar från Tovok 2017-01-03 19:31
Tack Per, roligt att det uppskattas! Ja, det har varit många turer omkring återuppbyggnaden av Elsas, men nu börjar det synas att det är ett hus som snart står där. Och det går ganska fort när det bygger. Så snart kan vi fika där igen! :) /Tommy.
Norberg har jag aldrig varit i tänkte jag men när jag ser på kartan så måste jag passerat där många gånger. Kanske åker man utanför samhället som är så vanligt idag. Fin bruksort ser det ut som. Bild nr. 6 fastnar lite extra, staketet och det röda huset klämt mellan dom två vackra trähusen tilltalar mig. Även bild nr. 10 är riktigt fin.
Sten
Svar från Tovok 2017-01-03 19:34
Ja, åker du riksväg 68 mellan Avesta och Fagersta så passerar du precis utanför Norberg, "you can´t miss it!" :) Det är fint här så lägg gärna ett besök här, tycker jag! Tack för din kommentar Sten, roligt att du tyckte om mina bilder! :) /Tommy.
Trevligt reportage med fina bilder från Norberg. Jag är inte säker på att jag varit i Norberg, får åka förbi där......
Blir inspirerad att börja blogga, men är osäker hur börja, hur göra....??
Lars
Svar från Tovok 2017-01-03 19:38
Tack Lars roligt att du uppskattade min lilla betraktelse! :) Du måste ju bara åka till Norberg och titta någon gång nu, eller hur? :) Bloggfunktionen här på FS ingår i silver- och guldmedlemskap. Skaffa dej det så är det bara att sätta igång sen! Enkelt, va?! Roligt att kunna inspirera! :) /Tommy.
Verkar märkligt att det skall hinna bli ett Elsa av det där byggvirrvarret. Undrar hur mycket av den gamla charmen som kan återuppstå.

Fina bilder på välbekanta vyer i övrigt, alltid roligt att se, när man inte kommer dit så ofta.
Svar från Tovok 2017-01-03 19:45
Det går riktigt snabbt när de bygger, så jag tror att de kommer att lyckas få det färdigt till början av maj. Såg i tidningen att de har samlat ihop en massa gamla möbler att inreda med. Sen blir det ju inte helt en kopia på det gamla huset, det är ju omöjligt. De har dock sagt att de ska lägga mycket jobb på att få till en genuin miljö så långt det nu går. Recepten och personalen, konditorer och andra finns ju kvar, så det blir nog jättebra!!! :) Tack för din fina kommentar J-O! :) /Tommy.