Bilden i främsta rummet!

Let it snow, let it snow, let it snow...

Riktigt besvärligt väder idag. Men jag behövde åka ner till byn för att handla. Så idag fick det bli bilder på vädret i Norberg idag! :)

****

1.

Gravkapellet.

****

2.

****

3.

****

4.

Mimerlaven.

****

5.

Tingshusparken.

****

6.

****

7.

Centrum.

****

8.

****

9.

****

10.

****

11.

Fina kyrkan.

****

12.

****

13.

****

14.

Elsas sett från Värdshuset Engelbrekt.

****

15.

****

16.

Näbbgården närmast, så fint nyrenoverat.

****

17.

Torget, Café Konditori Orkidé.

****

18.

****

19.

~Norberg 22 december 2023~

****

(Vad jag dock inte tänkte så mycket på var hur mycket ljuset förändras på eftermiddagen så här mitt i vintern. Därför upplevs kanske bildresultatet som lite svajigt!?)

****

Inlagt 2023-12-22 20:34 | Läst 1486 ggr. | Permalink

"Tommy, Tackar för dessa ögonblicksbilder med snö i de historiska hemtrakterna. Snö ser man numera mest i nyheterna, här är det varmt och det blir ju mest vatten. I norra regionerna är tusentals hus under vatten sedan någon månad. Befolkningen som inte flytt undan är inbjudna till borgmästaren för lite julfirande.. Well, får besked från delar av släkten som är på ingående från norr och tar sig fram i köer på Autoroute de Soleil A7 för julsammandragning här under ett par dagar. Skall även göra en raid till Auchan för att komplettera ingredienser i julens läckerheter. Well, vi firar på på våra olika håll :-)"


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
2023-12-23 13:46   Klas Forsbeck
Tommy,
Tackar för dessa ögonblicksbilder med snö i de historiska hemtrakterna. Snö ser man numera mest i nyheterna, här är det varmt och det blir ju mest vatten. I norra regionerna är tusentals hus under vatten sedan någon månad. Befolkningen som inte flytt undan är inbjudna till borgmästaren för lite julfirande..
Well, får besked från delar av släkten som är på ingående från norr och tar sig fram i köer på Autoroute de Soleil A7 för julsammandragning här under ett par dagar.
Skall även göra en raid till Auchan för att komplettera ingredienser i julens läckerheter.
Well, vi firar på på våra olika håll :-)