Bilden i främsta rummet!

Blommigt!

Stället vi åt på idag hade stora maskrosbollar upphängda i taket!

Nån som kan gissa var?! :)

Sen åkte vi till Åsby hem och trädgård, Hallstahammar, för lite riktiga blommor. Som vanligt möttes vi av en symfoni av färger och former. Alltifrån pelargoner och passionsblommor till orkideer av olika slag, men jag tänker inte ge mig på att namnge dem här, för då blir det bara pinsamt! Håll till godo ändå!

"Feed me!" :)

"Se på ängens liljor, hur de växer. De arbetar inte och spinner inte.  Men jag säger er: inte ens Salomo i all sin prakt var klädd som en av dem" (Matt 6)

Inlagt 2012-04-02 23:59 | Läst 1890 ggr. | Permalink

"Visst du har först varit på IKEA. Köpte du en sådan maskros lampa lycka till med att sätt ihop den. Det är verkligen terapi om du inte har dåligt med tålamod. Ja tänkt vilka underbara växter det finns i alla dessa trädgårdsbutiker. Du har verkligen tagit fantastiska bilder som glädjer mig denna kalla kväll vi har här i Hässleholm. Fy för när våren hade denna kyla då det är så mycket fukt i luften. Ha det gott Gun-Inger"


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Visst du har först varit på IKEA. Köpte du en sådan maskros lampa lycka till med att sätt ihop den. Det är verkligen terapi om du inte har dåligt med tålamod.
Ja tänkt vilka underbara växter det finns i alla dessa trädgårdsbutiker. Du har verkligen tagit fantastiska bilder som glädjer mig denna kalla kväll vi har här i Hässleholm. Fy för när våren hade denna kyla då det är så mycket fukt i luften.
Ha det gott
Gun-Inger
Svar från Tovok 2012-04-03 00:23
Jajemän visst var vi på IKEA, men det skulle inte falla mig in att köpa en sån, speciellt inte eftersom man förutsätts kunna sätta samman den! :) Här i Västmanland har vi haft snö tidvis, så nu ligger det faktiskt lite vitt på backen igen! :( Tack för berömmet! Ha det gott själv! /Tommy.
Vackert och spännande!
//ewa
Svar från Tovok 2012-04-03 21:21
Tack Ewa! :) /Tommy.