Bilden i främsta rummet!

Ont, det gör ont...

Har halkat omkull två gånger för mycket den här veckan. Har vridit till knät en gång för mycket, så nu har jag ont! Vilken tur att jag inte har köpt nån biljett till Älvsjö och Fotomässan då...! Men framåt eftermiddagen blev det lite tråkigt och kameran fick utforska min absoluta närhet. Det blev tre separatutställningar. Välkommen! :)

I. Bågar och cirklar:

II. Saxat.

III. Paperwork.

*****

*****

*****

*****

(För övrigt vill jag bara säga att mellot var bättre förr, nu har jag lyssnat på alla vinnare fram till "det gör ont med Lena PH, så är det!:)

Inlagt 2018-03-10 20:55 | Läst 1102 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Första triangelbilden ger mig vibbar av Baertling men i gråskala, nåt visst med den tycker jag.

Krya på dig!

(Jag halkade omkull i december på en isfläck. Hade tur, kunde resa mig oskadd. Himla dumt att inte använda de broddar jag faktiskt äger. Nu sitter dom på utom då det är barmark. Broddarna heter Devisys och sitter under klacken. Bäst i test då jag googlade runt. Funkar bra, och visst är det mickligt att ta av dom ibland och lägga i medhavd plastpåse men det är det värt.)
Måns H 2018-03-11 08:36
PS Ångrar att jag skrev så hurtigt. Egentligen var och är jag full av medkänsla men fick inte fram det.
Svar från Tovok 2018-03-11 21:05
Tack för omtanken Måns! Idag känns det betydligt bättre, faktiskt! :) Tyvärr har jag svårt att använda broddar över huvud taget, eftersom jag har svårt med rörligheten och inte enkelt kan få på och av broddarna! Roligt att du tyckte om mitt lilla experiment! :) /Tommy.
Skönt att höra att du inte bröt dig, det är lätt gjort. Hoppas du inte gjort något allvarligt med knäet. Skaffade ett par lätta fina vinterboots med fasta dubbar redan förra året, helt ovärderliga och jag går i princip inte ut utan att ha dom på mig. I fick sina först i år ( i stället var dom dubbelt så dyra). Har många år kämpat med lösa dubbar, det funkar aldrig fullt ut men är såklart bättre än att inte ha något alls.
Kul bildserier, bra terapi! Hälsningar/ Björn T
Svar från Tovok 2018-03-11 21:11
Jag har svårt att använda broddar, eftersom jag har svårt att ta av och på dem, därtill är jag för orörlig. Men idag har jag faktiskt inte lika ont, så det blir väl bättre! :) Bilderna blev faktiskt bra, det tycker jag med! :) Tack för omtanke och kommentar Björn! :) /Tommy.
De fyra sista bilderna är intressanta. Hoppas nu att dina extremiteterna blir i ordning till våren!
/MA
Svar från Tovok 2018-03-11 21:12
Tack för det Mats, ja det var de fyra bilderna som blev bäst, det håller jag med dig om! :) Idag känns det bättre! :) /Tommy.