Bilden i främsta rummet!

Höstens färger 14 september.

Så har jag givit mig själv ett litet, kanske banalt, hösttema inför hösten. Tanken är att återkomma till det lite nu och då som inspiration och för att hålla igång fotograferandet. Då får det inte vara för svårt, tycker jag! :) Jag kommer att betrakta hösten på de sätt jag känner till i mitt fotograferande, i olika genrer och med olika utrustning. Jag tänkte hålla på till sista november, då jag börjar mitt nya jobb, så det får funka lite som en nedräkning också. Jag känner att jag behöver det!

Så till kvällens bilder. Bekvämt fotograferade, på armlängds avstånd, med Pentax 50/1,4 @ 2,0. Kort skärpedjup och gott om "smörig bokeh"! :)

Fortfarande är ju den dominerande färgen grön, men naturen håller som bäst på att ändra karaktär!

*****

*****

*****

Inlagt 2015-09-14 20:41 | Läst 1039 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
EN fördel med hösten är ju de vackra färger man kan fånga
Svar från Tovok 2015-09-15 19:13
Javisst kan hösten vara vacker, om än lite melankolisk! Det är väl en tanke jag har att försöka fånga den känslan med kameran! :) /Tommy.
Nu börjar höstfärgerna komma, det såg också jag som åkte ner till Finspång idag (över Örebro den här gången).Vackert!/ Björn T
Svar från Tovok 2015-09-15 19:18
Det är ju en fördel med att åka bil att man får se sig omkring och uppleva landskapet och dess förändringar. Jag önskar bara att jag tog mig tid att stanna och plåta lite mer än vad jag gör! Tack Björn! :) (Idag har jag lyckats föra över lite pengar till dig, har helt enkelt haft ganska mycket omkring mig. Dessutom var det inte så enkelt och logiskt att göra det via datorn, så jag fick ringa och fråga! Men nu är det gjort! ;) Ha det gott! /Tommy.