FOTOBLOGG SOM MESTADELS INNEHÅLLER NATURFOTO MEN IBLAND ANDRA MOTIV

Lördag igen

En lördag är väl inte så bara men det känns helt otroligt att månaden juni nästan redan passerat. Dagarna bara försvinner och det känns inte som man hinner med det man vill, men tiden går fort när man har roligt sägs det så kanske har man det inte så tråkigt trots allt.

Inlagt 2024-06-29 09:53 | Läst 516 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Fin bild och tråkigt har man ju aldrig när kameran är med!
//Lola
Svar från mojje 2024-06-30 11:50
Det är så sant Lola med en kamera har man roligt oftast i alla fall.
Hej Morgan.
Jag har haft några dagar där det har varit lite tråkigt. Men idag kom jag ut och tog lite bilder hem. Man/jag känner lätt igen "Morgan-stilen" här - gillar.
Med många vänliga hälsningar från Erik
Svar från mojje 2024-06-30 11:51
Härligt att höra att du varit ute och tagit lite bilder igen, jag ska snart kolla in om du lagt upp något nytt. Idag är det regn här så det blir innesysslor, tack så mycket för din kommentar Erik.
En bra bild som måste betraktas. speglingen av en bågform och ett föremål i harmonierande vinkel ger tillsammans något som i fantasin kan se ut som en krokodil slukande en plattfisk.
Svar från mojje 2024-06-30 11:53
Tack Stefan och visst är det så att denna bild kräver lite extra betraktning för att bli rätt. -Kul att du tog dig tid.
Hoppas verkligen inte du har tråkigt! Särskilt inte när du är ute och fångar bilder kan jag tänka mig. Du hittade en fin grenstump i vattnet med en bra spegling. Kvistar och löv i oskärpa kompletterar bilden och jag tror du varit noga med kamerapositionen.
Hälsningar, Bjarne
Svar från mojje 2024-06-30 11:54
Tack Bjarne, jag försöker att vara så noga jag kan och ibland tar det lite längre tid att hitta rätt. Just denna bild tog en stund att få till och invänta lite vind kul att du "kände" att jag var noga här.