FOTOBLOGG SOM MESTADELS INNEHÅLLER NATURFOTO MEN IBLAND ANDRA MOTIV

Inramat på båten Nalle

Jag har ramat in ett par bilder på den kända bogserbåten Nalle som finns här i Oskarshamn självklart är båda bilderna till salu om någon skulle vara intresserad av att ha dom på sin vägg. Storleken på ramarna är 50x40, bildstorleken är 40x30 och matt papper, inte så lätt att fotografera av en inramad bild då glaset reflekterar.

Fören Nalle

Aktern Nalle

Inlagt 2023-10-07 22:20 | Läst 536 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Väldigt fina färgnyanser på Nalleaktern!
//Lola
Svar från mojje 2023-10-08 10:00
Tack så mycket Lola, jag hade med dessa bilder på utställningen för ett tag sedan och tänkte att dom kunde locka någon köpare. Men det slutar nog med att jag spikar upp dom på någon vägg hemma istället.
Det är fint och dekorativt, tror säkert att ffa folk i Oskarshamn är intresserade, kollat med lokaltidningen?
Svar från mojje 2023-10-08 12:00
Tack för din kommentar Stefan, jag gör plats för dom här hemma annars och kan ju ta med dom till en annan utställning om det blir någon framöver.
Jag känner inte till Nalle, men det är två riktigt fina bilder. Du har gjort helt rätt som fokuserat på delar och detaljer. Jag är ganska säker på att det är klart bättre än att fota hela båten.
Hälsningar, Bjarne
Svar från mojje 2023-10-08 12:01
Tack så mycket Bjarne, båten i sig är väldigt fin men just där den ligger är en ganska tråkig plats miljön runtomkring blir för mycket industri känner jag. Därför tog jag några detaljer istället.