"Nästan" bara bilder och lite text. Men ibland kan det hända att det bli lite mer text om något som för tillfället intresserar mig...

Mitt Frankrike, Plancha. Puget-sur-Argens

Sista kvällen i Puget-sur-Argens med släkt, vänner och god mat.

Av någon anledning hade kusinerna dagen till ära klätt sig i matchande färg med fönsterluckorna

Anklever

Att laga mat på Plancha var det som gällde i Frankrike denna sommar.

Dessert

Thomas

Trädgården

Dagen därpå bar det av till Camargue

Ingela Ring

Inlagt 2016-08-03 21:04 | Läst 1527 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Fin bildserie med tydlig Frankrikekänsla!/ Björn T
Svar från Ingela Ring 2016-08-04 21:03
Tack. Roligt att du tyckte om bilderna...
Kusinerna tänkte väl på din blogg när de valde klädsel! Och jag håller med Björn; fin och tydlig Frankrikekänsla du fått fram!
Svar från Ingela Ring 2016-08-04 21:05
Roligt om jag lyckats förmedla känslan. det är ju det man vill. Tack för kommentaren.
Man ser ut att leva gott i Puget-sur-Argens, riktigt trivsam stämning i bilderna!
Fast jag blir lite skeptisk till anklevern fast den säkert var jättegod!
Desserten verkar härlig, nu blir jag hungrig....
Svar från Ingela Ring 2016-08-04 21:07
Dom lever enkelt och gott. Mat är viktigt i Frankrike. Anklever är speciellt och många har åsikter om det. Det ända jag kan säga att det var godare än det såg ut. Detta var "gårdstillverkat" och ingen butikskonserv.
Jag avundas fransmännen deras matkultur! Fast det har jag visst redan sagt.
Svar från Ingela Ring 2016-08-05 17:22
Samma här. All mat, enkel eller festmat är lagad med omsorg och måltiden får ta sin tid. Något vi har tappat bort.