Alla dessa Ögonblick.

Dag 25 - På jakt efter Form och färg

Jag gillar form och färg och man ser det lite överallt. Idag var jag bara tvungen att stanna till och knäppa en bild, när jag var på väg hem. Vet inte egentligen varför jag tog denna? Kanske något med upprepande mönster? Eller färgen? 

Vad det är? Jo, ett gäng kaffekannor utan lock som stod redo för att användas för kvällens evenemang i Blå Hallen. 

Här dukas det, och fin ljussättning kommer det att bli minsann - med pelarna som går i rött och gult. 

Go kväll! 

Inlagt 2018-01-25 22:59 | Läst 1064 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Mönsterbilder är kul! LO
Svar från Evacent 2018-01-26 11:59
Eller hur!? :-)
/Eva
Häftig bild med kannorna. Vackert i blå hallen. Inslagen av rött och gult, blir det spanskt till middag kanske. Fina bilder!

MvH
Johnny
Svar från Evacent 2018-01-26 12:00
Tack Johnny! Blå hallen kan se så olika ut vid de olika evenemangen. Bra ljussättning är a och o!

Hälsar
Eva
Upprepningar kan bli spänannde bilder som t ex dina kaffekannor. Du borde ha möjlighet till en hel del intressant foto där du jobbar. Men det kanske råder fotoförbud vid särskilda tillfällen, som du nämnt tidtdigare.
Hälsningar Lena
Svar från Evacent 2018-01-26 12:07
Det finns hur mycket som helst att fotografera i huset. Jag gillar arkitektur och det finns massor av vackra byggnads- lösningar. Form och färg etc.
Det kommer många turister som tar mängder med bilder vid de guidade turerna i statvåningen (Gyllene salen och Blåhallen, prinsens galleri och kommunfullmäktigesalen)
Det är väl främst vid stora evenemang som typ Nobel, när det håller på att riggas, och bordsdekorationer och blommorna arrangeras etc som det råder absolut fotoförbud. Då är det även stängt för allmänheten.

Hälsar
Eva
Jag är också svag för dessa upprepade mönster och dukningen med sina häftiga färger och stolar på hög var ingen dum bild den heller.
Svar från Evacent 2018-01-26 12:08
Tack Margareta!

Hälsar
Eva