Genom kamerans lins ser jag världen med nya ögon. Efter ett par kurser i fotografering så fotar jag numer nästan uteslutande manuellt med min Sony och min lånade Nikon, men jag har mycket kvar att lära. Framför allt när det gäller bildberättande. Välkommen hit!

#Blogg100/13 Hamnar alltid lite efter...

När jag vaknade i morse tänkte jag allt att tiden är på min sida. Jag rensade i skafferiet, diskade, fixade frukost åt yngste sonen som vaknat tidigt för en gångs skull... Makaroner och kyckling. En lite ovanlig frukost för de flesta men för honom perfekt! 

Under förmiddagen tänkte jag gå igenom mina bilder för att försöka välja ut de där fem bilderna som jag ska skicka in till min lärare på fotokursen. Då krånglade Windows... någon annan som har problem med Windows 10? Som tur är kunde min man fixa det hela till min belåtenhet. Men dagen rusade iväg trots den "lugna" förmiddagen.

Jag hann också rensa mina lådor med pärlor och annat pyssel i.

Vi gick ut i gråvädret och åt lunch/middag på Sibylla i Gustavsberg innan vi promenerade vidare till hamnen för att mata änder (och kajor). Det var kylslaget ute, inte alls mysigt vårväder. Men skönt att komma ut!

Våren på G!

Hungriga änder...

Samuel, min yngsta son, var riktigt trött på förmiddagen idag. När vi väl var ute piggnade han till men när vi kom hem slocknade han som ett ljus. Kollade febern på honom då han sovit en lång stund. då hade han 38 grader i temp. Bara att ta VAB i morgon, tyvärr... Det blir en mysdag med sonen men trist att missa en jobbdag! 

Här en bild på sonen från i onsdags morse... Denna bild delade jag med mig av i Fotosöndags grupp på Flickr idag under temat "morgon"... Han sov så sött när jag var tvungen att väcka honom kl 05.50... 

Fortfarande inga bilder inskickade till Mia på Fotografiska, men det får vänta tills i morgon. Det svåra är att välja... Men jag vet inte om jag tolkat uppgiften rätt, fota ett fult innehåll så att det blir vackert! Jag känner pressen.... :-)

 

Inlagt 2016-03-13 22:41 | Läst 521 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver