Efter några års uppehåll med bloggande på fotosidan startar jag om 2024. Det kommer mest att handla om fotografi i olika former och en del om hur jag tänker runt mina bilder.

OmTag. Fyra fotografer på galleri KORN


Micke i samspråk med besökare, han är bra på att samspråka den grabben. ;) EDIT: Den suddiga damen ville inte vara med i bild.

Vernissage, fyra fotografer i tre dagar. Under tre dagar kommer det egentligen vara tre utställningar eftersom bilderna byts från dag till dag i samlingsutställningen av Micke Borg, Erik Danielsson, Mattia Marchi och Jonas Wikström.


Några av Mattia's bilder

Utställningen kommer att pågå även på lördag och söndag, och som sagt det blir en ny utställning varje dag. Så det finns all anledning att ta sig förbi Galleri KORN på Hornsgatan 147 vid Hornstull för lite fotografisk andlig spis.

Om vädret blir lika fint resten av helgen är det ett perfekt utflyktsmål. Hornstull är ju ett av de hetaste områdena här i staden för närvarande så restauranger är det ingen brist på för dem som vill avsluta eller börja med en matbit.


Erik Danielsson's fina serie KOMMUN

Jag har ju själv sett en del av framför allt Micke's och Mattia's bilder tidigare så för min del tyckte jag att Erik Danielssons serie Kommun, kvadratiska stillsamma bilder i mjuka färgskalor, var ett fräscht inslag i dagens urval. Inget fel på de andra bilderna heller, men dessa var nya för mig.


På alla utställningar med självaktning måste det finnas ett HängGäng som håller ställningarna. :)

Jag har ju förmånen att bo alldeles runt hörnet, så för egen del kommer jag att gå och titta alla tre dagarna. Det verkar vara en hel del folk som bevistade utställningen i dag, trots att jag min vana trogen kom sent var det fortfarande en jämn ström av besökare.

Inlagt 2013-05-31 23:23 | Läst 3041 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Jaha, "häng gäng", har ju iofs hört talas om gäddhäng men....
Säkert spännande och bra! Ska försöka ta mig dit!. Trevlig helg Alf! /Peter
Vad trevligt! Det ser ut att vara en riktigt bra utställning, och då syns ändå inga Micke Borg-bilder. Jag trodde det var han som var den stora publikdragaren ;)