Hoodman LCD cap Canon 20D/10D: Recensioner | Tester | Produktinfo | Prisjakt - Fotosidan
Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Recensioner > Övriga tillbehör > Hoodman LCD cap Canon 20D/10D
Recension / Test / Priser / Fakta

Hoodman LCD cap Canon 20D/10D


Summering

LCD-skydd för Canon 20D/10D. I nedfällt läge skyddar den LCD-displayen för repor, damm mm. I uppfällt läge skärmar den LCD-displayen mot solljus och reflexer.



Betyg


(4/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!

Mer info

LCD-skydd för Canon 20D/10D. I nedfällt läge skyddar den LCD-displayen för repor, damm mm. I uppfällt läge skärmar den LCD-displayen mot solljus och reflexer.

Tillverkarens produktsida

Recensioner

Arne Hogmark
2007-01-20 Windman
Var sugen på denna, och surfade runt i forumet.
Om du enbart är intresserad av att skydda displayen, så kostar en ny displayplast från Canon 70-100kr och är inte svår att byta själv.
Arne Svensson
2005-11-29 Arne S
PLUS: Skyddar LCD från fläckar, skyddar mot reflexer/solljus på LCD´n, sparar batteri (!), känns hyfsat gedigen i konstruktionen, lätt att montera/demontera
MINUS: Sämre åtkomst till menyknapp (m.fl.) och on/off-knappen, passar bra men är något "sladdrig" vilket gör att det kommer att slinka in en del damm på skärmen, högt pris ?

Är nöjd med köpet, cap´en kommer att sitta på i de flesta situationer. Dock inte vid kyla, då den ger sämre åtkomst till diverse knappar, att manövrera dessa med handskar blir svårt.
Med denna monterad anser jag att man kan stänga av "automatisk visning" då detta inte är praktiskt möjligt, därav är den batterisparande...;).
Generellt känns den gediget byggd, har bra passform men sitter inte sådär 100% kloss intill eftersom den inte är fäst i nederkant. Lätt att montera/demontera, bara att plocka bort ögonmusslan och snäppa dit cap´en. Tar 15 sekunder...
Tvekade om jag skulle sätta en 3:a eller 4:a. För sitt ändamål funkar den bra, men samtidigt försvårar den manövreringen. Men det blev en 4:a till slut, 3,5 fanns ju inte.

Hoodman´s hemsida: http://www.hoodmanusa.com/flip_up.asp

Liknande produkter: ---

Kundtjänst: Mkt bra service från shiftlenses, snabba och måna om att allt ska funka.

Köpt hos: www.shiftlenses.com

Pris: 395

Forumdiskussioner

Det finns just nu inga diskussioner kopplade till denna produkt. Det kan ändå finnas diskussioner som går att hitta med sökfunktionen.

Till salu i Köp&Sälj

Det finns just nu inga publicerade radannonser med denna produkt.

Bilder tagna med produkten

Det finns just nu inga publicerade bilder med denna produkt.


Ser du något felaktig information? Kontakta oss och beskriv felet noga så skall vi kika på det.

ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.