HP 215: Recensioner | Tester | Produktinfo | Prisjakt - Fotosidan
Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Recension / Test / Priser / Fakta

HP 215


Summering

En kamera som har nått/några år på nacken. 1,3 MP, 2x digital zoom, 1,8" LCD display. Digital lins 1:2.8/8.0 f=6.7 mm 43 mm (Equiv). Inbyggs blixt. Hus i silverfägad plast.



Betyg


(2/5)
(0/5)
(4/5)
(4/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!

Mer info

En kamera som har nått/några år på nacken. 1,3 MP, 2x digital zoom, 1,8" LCD display. Digital lins 1:2.8/8.0 f=6.7 mm 43 mm (Equiv). Inbyggs blixt. Hus i silverfägad plast.

Tillverkare: HP

Recensioner

2002-12-14 mjoesen

Bildkvalitet: 4 Hållbarhet: 4
PLUS: Billig
MINUS: Långsam fokus, långsam blixt, långsamma knappar och LCD

En enligt mig dålig kamera, framför allt för att den är så långsam vad man än ska göra. Tar evigheter att sätta på och ladda blixten. Med lite övning och tålamod kan man dock komma överens med kameran och ta riktigt bra bilder, men det får inte vara motiv som rör sig pga långsamheten. På mitt exemplar så sitter sökaren snett så bilden i sökaren överensstämmer inte med den på LCDn vilket är en aning irriterande. Bildkvaliten till det låga priset (speciellt när jag fick den till halva priset pga att den utgick) är bra och den har överlevt ett och annat fall i golvet. Kameran tar ganska dåliga distansbilder, de blir gärna lite gryniga och matta i färgen, är svårt att få de bra även om man mixtrar med ljuset, macrobilder blir däremot väldigt bra och den inbyggda bilxten fungerar oftast utmärkt till det när den behövs.

Köpt hos: Onoff

Pris: 1500

Forumdiskussioner

Det finns just nu inga diskussioner kopplade till denna produkt. Det kan ändå finnas diskussioner som går att hitta med sökfunktionen.

Till salu i Köp&Sälj

Det finns just nu inga publicerade radannonser med denna produkt.

Bilder tagna med produkten

Det finns just nu inga publicerade bilder med denna produkt.

Ägare

Medlem Lagd i kameraväska +
mjoesen 2002-12-14 18:44:55


Ser du något felaktig information? Kontakta oss och beskriv felet noga så skall vi kika på det.

ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.