Viljans väg - Mattias Klum: Recensioner | Tester | Produktinfo | Prisjakt - Fotosidan
Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Recensioner > Böcker & Tidningar > Bildböcker > Viljans väg - Mattias Klum
Recension / Test / Priser / Fakta

Viljans väg - Mattias Klum


Summering

Viljans väg är en bok och en dvd som handlar om en fotograf mitt i livet. Mattias Klum har vunnit stort internationellt erkännande för den konstnärliga kvaliteten i sina bilder, för sina högt ...

Läs mer


Betyg


Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!

Mer info

Viljans väg är en bok och en dvd som handlar om en fotograf mitt i livet. Mattias Klum har vunnit stort internationellt erkännande för den konstnärliga kvaliteten i sina bilder, för sina högt ställda krav på autenticitet och sin förmåga att skapa närhet till exceptionella arter, kulturer och miljöer. Tillsammans med sitt team har han företagit expeditioner till några av världens mest spännande platser. Här delar han med sig av några av sina upplevelser.

Bland annat berättar han om sitt arbete med att fotografera surikater i Kalahari, veckelbjörnar i Panama och kungskobror i Sydostasien. Dessutom får vi följa med när han söker sig allt djupare in i Amazonas regnskogar. Mattias berättar också om sitt engagemang för miljön och hotade djurarter och kulturer, om viljan att se och inspirera andra människor till omtanke. Vilket pris är vi beredda att betala för att bevara resultatet av miljontals år av evolution? Har vi verkligen råd att inte göra det?

Boken och DVD-skivan ger läsaren en förståelse om hur Mattias målmedvetenhet och brinnande intresse för natur och miljö får honom att göra saker som vi andra aldrig skulle fundera över. Känslan när du läst boken är att det går att göra något och vi alla spelar roll.

7 hållbara skäl att köpa boken:

Problemlösning: Du kan både ge bort en bra present och samtidigt göra gott.
Image: Ger ert företag en hållbar image.
Nyttan: Återanvänds med fördel av läsaren.
Handlingen: Mattias texter och bilder inspirerar och berör.
Formatet: Går ner i väskan och är billig att skicka.
Produktionen: Sker enligt FSC:s regler för hållbara trycksaker. Boken är också Svanen-märkt.
Goodwill: Del av intäkter till den stiftelse Mattias initierat 2007.

DVD:n, med 40 minuter unikt material, innehåller dels dokumentära klipp från flera av Mattias expeditioner, dels nyinspelade inslag i vilka Mattias berättar om sitt arbete. Boken innehåller fler än 100 fotografier. Många aldrig tidigare publicerade. Förordet är skrivet av eu-kommissionär Margot Wallström.

Mattias Klum är en av världens ledande fotografer och är specialiserad på att beskriva och tolka hotade miljöer, arter och kulturer. Hans uppmärksammade expeditioner har resulterat i en mängd filmer, böcker och reportage i ledande tidskrifter. Mattias arbetar regelbundet för National Geographic Magazine och har mottagit många utmärkelser genom åren. År 2003 tilldelades han bland annat kung Carl XVI Gustafs medalj i åttonde storleken för sina insatser som naturfotograf. Han är också ledamot av Världsnaturfondens förtroenderåd i Sverige och fellow av The Linnean Society i London.

Viljans väg är Mattias nionde bok.


Artikelnummer 9789197692601
Författare: Klum Mattias
Fotograf: Klum Mattias
Språk: Svenska • Engelska
Utgiven 2007, Tierra Grande Publishing
Inbunden med hårda pärmar, 120 sidor. 255x194x14 mm

Tillverkare: Neva Books & Pics

Recensioner

XX
(Inga recensioner inlagda)

Forumdiskussioner

Det finns just nu inga diskussioner kopplade till denna produkt. Det kan ändå finnas diskussioner som går att hitta med sökfunktionen.

Till salu i Köp&Sälj

Det finns just nu inga publicerade radannonser med denna produkt.

Bilder tagna med produkten

Det finns just nu inga publicerade bilder med denna produkt.

Ägare

Medlem Lagd i kameraväska +
Maverick 2009-10-13 16:45:34


Ser du något felaktig information? Kontakta oss och beskriv felet noga så skall vi kika på det.

ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.