Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Tamrac 5788 Evolution 8


Summering

Rymlig fotoväska som kan bäras som ryggsäck eller vänster/höger sling. Kamerautrymme med tre öpppningar för snabb åtkomst. Fäste för stativ samt ficka för 15,6" laptop. Regnskydd.



Betyg


(5/5)
(5/5)
(5/5)
(baserat på 2 recensioner)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Joakim Davidsson
2012-02-01 jolio

Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 5
PLUS: Smarta fack som går att variera efter behov, att det stora bottenfacket är tillgängligt från både baksidan + båda gavlarna, det gör att man kan välja fritt hur man vill använda facken. Det går att välja sling både på vänster och höger axel + bägge som ryggsäck förståss. Inte för klumpigt midjebälte, som dessutom går att gömma. Står av sig själv när du ställer ner den.
MINUS: IMöjligen att undersidan kunde varit av typ plast material om man är ute i skogen och det regnar, men den har ju inbyggt regnöverdrag.

En ryggsäck som visat sig vara bättre än jag förstod vid köpet, valde noga mellan varianterna i denna storlek.Och tycker att upplägget men fack och rygg/sling är mycket väl utfört.

Jag skulle absolut köpa samma kamerasäck igen

Liknande produkter: Nikon, Tarmac, Aquila

Pris: 1295
2011-02-05 oscarv

Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 5
PLUS: Går att lasta hårt. Bra kvalitet. Bärremmarna. facken.
MINUS: Inga minus än så länge

Sitter suveränt på ryggen utan att skava. Mycket stabil. Bra flexibelt inre. Ser diskret ut ej som fotoryggsäck. Tät och stryktålig. Laptopfack.

Liknande produkter: Lowepro, Kata, Daikine mfl

Köpt hos: Scandinavian Photo

Pris: 2200
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.