Advertisement
Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Peak design Slide LITE 


Summering

Som kamera remmen "Slide" men en centimeter mindre bred rem och utan förstärkningen i mitten på remmen. Anchorsystemet är det samma som övriga Peak Design-produkter.



Betyg


(5/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Filip Sebek
2015-09-28 filip71
PLUS: Lätt att ta av och på. Lätt att ändra längd.
MINUS: Inget

Den är som den större modellen Peak Design Slide fast en centimeter smalare och ingen förtjockning mitt på. Det här är fantastiskt bra remmar. Supersmidig rem som är lätt att ta av och på. Lätt att lägga i slingläge och ändå använda stativ. Den marknadsförs för att användas till spegellösa systemkameror men jag har den till min Nikon D7200 med batterigrepp utan några problem. Ibland upplever jag (den större) Slide lite väl bred. Den här är smidigare men i slingläge så är Slide aningen bekvämare. De anchors som jag fick i den första versionen har utvecklats och är idag delvis i kevlar vilket inte fransar sig. Jag reklamerade en anchor version 1 till Peak Design och de skickade utan omsvep och kostnader fyra nya av version 3 till mig. Ett företag som verkligen vårdar sin kunder är man inte alltid bortskämd med.

Kundtjänst: Peak Design har superservice! Cyberphoto hade bra introrabatt!

Pris: 314
ANNONS
Köp en spegellös systemkamera från Canon och få ett 50mm objektiv på köpet hos Götaplatsens Foto.