Annons

DaKine Trail Photo 16L


Summering

En kameraryggsäck för en aktiv fritid från Dakine. Flera smarta funktioner för att underlätta för dig och för att skydda din kamera.

Egenskaper:
Volym: 16 liter
Material: 600D ...

Läs mer


Betyg


(5/5)
(5/5)
(5/5)
(baserat på 1 recension)
Skriv en egen recension
Lägg in annons för denna produkt i Köp & sälj
Registrera som stulen/förlorad!



Jens Olsson
2014-09-04 Rollrcostr

Hållbarhet: 5 Bekvämlighetsfaktor: 5
PLUS: Smidig och följsam. God kvalité.
MINUS: Väskan är inte så bred. Där av lämpar den sig inte för ett telezoom objektiv.

Grym liten väska som jag använder då jag vill få med mig kamera + 1-2 objektiv. Mycket bekväm att bära, sitter slimmat mot ryggen, inget som hoppar och far runt.

Kamerablocket är uttagbart och nås från sidan. I kamerablocket är det fast vadderat fack för blixt, fack för kamera med objektiv samt en flyttbar avdelar för extra objektiv.

Från toppen av väskan når man förvaringsfacket som rymmer lite småprylar och en tröja/jacka. Om man här öppnar upp avdelarna ner till kamerablocket kan man få plats med i Ipad i ryggen. Ingen funktion mer en lösning som jag använder mig av.

Det finns ytterligare tre fack utanpå väskan. Ett mitt för kamerafacket där man kan öppna upp för flaskohållare samt två fack på ovansidan av väskan. Där de ena är fleecefodrat för skydd av glasögon och det andra innehåller en rem för att kunna spänna fast stativ utanpå väskan.

Väskan har två yttre remmar som är tänkt som hjälmhållarer. Jag använder ofta dessa remmar för att spänna fast ytterligare kläder. Funkar mycket bra att spänna fast jackan.

Köpt hos: Scandinavianphoto Mölndal

Pris: 599
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.