Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Suzuki Family Picture - bilen för bilden!

Produkter
(logga in för att koppla)

macgunde

Aktiv medlem
http://suzuki.snowfall.se/about.ehtml


3 tävlingar i 1
Denna fototävling skiljer sig från andra fototävlingar genom att det finns fler moment i tävlingen och tre röstningar som avgör slutresultatet.

1. Röstning via traditionell jury
2. Webbröstning för allmänheten
3. Röstning för mässbeökarna på Stockholms Bilsalong


Fotoutställning på Bilsalongen
70 av de inskickade bidragen nomineras till en utställning som visas på Bilsalongen i Suzukis monter. 60 av dessa nomineras av en jury och 10 bilder nomineras utifrån bästa resultat i webbomröstningen som är öppen för alla. Under Bilsalongen kan även publiken delta i tävlingen genom att ”Rösta på bästa bilden” och vinna en Konica Minolta digitalkamera. Vinnaren lottas samma dag som huvudtävlingen avgörs.
Bilsalongen är den mest besökta svenska mässan och brukar ha ca. 200.000 besökare.



1:a pris – en bil
Missa inte chansen att vinna en bil från Suzuki eller digitalkamera från Konica Minolta. Övriga priser är fotoabonnemang från FotoQuick, programvara från Adobe, prenumeration på tidningen DigitalFoto och bok från Max Ström Bokförlaget.



Detta var väl det negativa?
Tävlingsregler
10. Genom att du skickar in dina bilder till tävlingen ger du SUAB rätt att använda dina bilder i samband med Suzuki Family Picture. Bilderna ska vara fritt tillgängliga för utställningar eller andra produktioner som görs i samband med Suzuki Family Picture. SUAB har även rätten att publicera prisbilderna på sin webbsida samt därifrån ställa bilderna till förfogande för massmedia och sponsorer vid tillkännagivandet av tävlingsresultatet.

De prisbelönade bilderna från Suzuki Family Picture får endast publiceras i samband med text kring Suzuki Family Picture tävlingen.
 
ANNONS
Götaplatsens foto – en riktig fotobutik.