Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons

Sigma 28-70 mm EX aspherical??

Produkter
(logga in för att koppla)

Nixe

Medlem
Hej

Jag är en glad amatör som försöker ta mig fram i djungeln av objektiv. Jag har fått upp ögonen på ett Sigma 28-70 mm objektiv för de é relativt prisvärt. Men jag tänkte jag skulle vara snäll mot visaa kortet och kolla på begangnat markande istället. Men då snubblar jag över ett gäng Sigma 28-70 mm som säljes med analoga kameror. När jag börjar forska mer i vad de finns för olika versioner av detta objektiv så hittar jag bla Sigma EX aspherical 28-70/2.8 och Sigma EX aspherical 28-70/2.8 DF, båda dom två finns representerade här under recensioner men jag förstår inte skillande på dom. Någon som kan förklara? De jag é ute efter är detta http://www.cyberphoto.se/info.php?article=28-70_28_canon

Någon som kan hjälpa mig, är tex detta (http://www.fotosidan.se/classifieds/view.htm?ID=83449) samma som de jag é ute efter? De blir lite snurrigt med alla betäcknignar.

Tacksam för hjälp

/Nicke
 
ANNONS